| info@xbox360.hu | VÁSÁROLJON 10.000.- Ft FELETT ÉS A VÉGÖSSZEGBŐL 3% KEDVEZMÉNYT ADUNK! |

  Csalódás mentesen szeretne vásárolni? Minden használt termékünk tesztelt! | Biztonságos fizetés, gyors szállítás!     

 | 4 Termék vásárlása esetén ingyen szállítás!

 | info@xbox360.hu | VÁSÁROLJON 10.000.- Ft FELETT ÉS A VÉGÖSSZEGBŐL 3% KEDVEZMÉNYT ADUNK! |

  Csalódás mentesen szeretne vásárolni? Minden használt termékünk tesztelt! | Biztonságos fizetés, gyors szállítás!     

 | 4 Termék vásárlása esetén ingyen szállítás!

Titanfall Xbox One / Használt / Live Gold szükséges

Titanfall Xbox One:
A Respawn Entertainment a saját tempójában, közel háromévnyi titkolózás után a 2013-as E3-on mutatta be hivatalosan is a Titanfall névre keresztelt játékukat, mellyel igyekeznek újraértelmezni a multiplayer játékélményt.
A csapat ezúttal a szólista móddal nem fecsérelte az idejét, s csak arra koncentráltak, hogy a játékmenet kellően jó és újszerű legyen, amire mellesleg szükség is volt, ugyanis egy sajátos megközelítést választottak, nevesen egyszerre vannak a csatatéren gyalogosok és több méter magas fémszörnyetegek, úgynevezett Titánok.
A küzdelem mögött csak annyi történet van, hogy egy távoli rendszerben az Interstellar Manufacturing Corporation és a Militia vívja hosszú és kegyetlen csatáját. Ennyi a körítés, aminek egyes részleteivel a meccsek elején illetve azok közben ismerkedhetünk meg, de lényegében nem létfontosságú ennek követése, a hangsúly ugyanis a harcon van, mely egy dinamikus, a reflexeinket próbára tevő megmérettetés lesz, némi taktikai érzék megkövetelése mellett.
A küzdelemben nagyon fontos szerepet játszanak a lépegetők, de nem minden esetben leszünk ezek pilótái: a helyzet függvényében kell döntenünk arról, hogy be akarunk-e szállni az egyikbe, vagy inkább gyalogszerrel, ugrálva és futva akarunk-e érvényesülni. A Titánok szinte mindig a rendelkezésükre állnak, s mikor nem irányítjuk ezeket, parancsokat adhatunk, mint például azt, hogy védjenek egy adott területet vagy kövessenek.

Állapot
Használt
Stílus
Akció - Kaland
Várható kiszállítás

12:00-ig leadott rendeléseket várhatóan 1 munkanapon belül kiszállítjuk!

2023.03.31
Ajánlott életkor
16+
Játékosok száma
1-4
Merevlemez szükséges
Igen
Nyelv
Angol - Német
Xbox Live Előfizetés Szükséges
Igen
Állandó internet kapcsolat szükséges
Igen
1 900 Ft
Nincs raktáron
Összehasonlítás
Kedvencekhez
A vásárlás után járó pontok (csak regisztrált vásárlók részére): 38 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Leírás:
A Titanfall mögött álló Respawn Entertainment stúdiójáról kevesen tudják, de azok a fejlesztők alapították, akik korábban – sok-sok évvel ezelőtt – letették a Call of Duty-sorozat alapjait és sikerre vitték a szériát. Az Infinity Ward név alatt elhíresült stúdió oszlopos tagjai azonban különböző okok miatt úgy döntöttek, hogy egy új csapatban egyesítik újra erőiket, első játékuk alapján pedig úgy tűnik, hogy ez igencsak jó választás volt, a Titanfall ugyanis méltó kihívója lehet bármelyik Call of Duty-játéknak is!

A Titanfall története szerint a Föld lakói ráeszméltek, hogy a háborúkat minimális emberveszteség terhe mellett is meg lehet vívni, így óriási, páncélozott robot-lépegetőket, úgynevezett Titánokat készítettek a cél érdekében. Az új hadviselési formának köszönhetően csakhamar ki is robbannak az első háborúk, amelyekben a Titánok kapták a központi szerepet. A Titanfallban te is részese lehetsz az egyik ilyen nagy háborúnak, méghozzá – választásodtól függően – egy hatalmas mech pilótafülkéjébe zárva!

A játék nem titkoltan azért született, hogy ötvözze korunk népszerű FPS-játékainak többjátékos ütközeteit, így a Call of Duty- és a Battlefield sorozatok legjobb elemeit vették át a fejlesztők ahhoz, hogy elkészíthessenek egy futurisztikus, újító szándékú, de mégis azonnal mindenki által szerethető multiplayer lövöldét, amelynél egy óriási Titán pilótafülkéjében, vagy akár hagyományos formában, gyalogosan is felvehetjük a küzdelmet az ellenfelekkel – természetesen a sci-fikben látott felszereléseket megszégyenítő eszközökkel az oldalunkon.

A Titanfall bár támogatja az egyjátékos élményt is, igazi erejét a többjátékos ütközetekben mutatja meg, méghozzá rengeteg változatos pályán, illetve számtalan játékmód segítségével – az újgenerációs Xbox One-verzió mellett Xbox 360-on is.

Légy részese te is a jövő egyik legnagyobb háborújának, méghozzá az Xbox 360 konzolon!
Dönts te magad, hogy állig felfegyverzett gyalogosként vagy egy óriási Titán pilótafülkéjéből veszel részt az ütközetekben!
Futurisztikus technológiák, képességek, intenzív összecsapások és testreszabhatóság – ezek a Titanfall legfontosabb jellemzői!