| info@xbox360.hu | VÁSÁROLJON 10.000.- Ft FELETT ÉS A VÉGÖSSZEGBŐL 3% KEDVEZMÉNYT ADUNK! |

  Csalódás mentesen szeretne vásárolni? Minden használt termékünk tesztelt! | Biztonságos fizetés, gyors szállítás!     

 | 4 Termék vásárlása esetén ingyen szállítás!

 | info@xbox360.hu | VÁSÁROLJON 10.000.- Ft FELETT ÉS A VÉGÖSSZEGBŐL 3% KEDVEZMÉNYT ADUNK! |

  Csalódás mentesen szeretne vásárolni? Minden használt termékünk tesztelt! | Biztonságos fizetés, gyors szállítás!     

 | 4 Termék vásárlása esetén ingyen szállítás!

The Crew Xbox One / Használt

The Crew Xbox One:
Egy sandbox világ, melyhez foghatóval még egyetlen autóversenyben sem találkozhattál - nagyjából ezt tartogatja játékosai számára a The Crew, melyben az egész Egyesült Államok virtuális mását bebarangolhatjuk barátaink oldalán, választott sportautónkkal!

A Ubisoft next-gen autóversenye újradefiniálja a sandbox műfaját, hiszen hatalmas térképét csak hosszú órák kitartó munkájával fedezhetjük fel teljesen. New York, Miami, Las Vegas - a játékban az USA összes jól ismert városát felkeresheted, és a filmekből és képekről ismert utcákon, helyszíneken versenyezhetsz barátaiddal.

A The Crew ugyanis kifejezetten a multiplayer versengésre lett kihegyezve; itt minden arról szól, hogy melyik játékosé a legjobb köridő, kié a legvagányabb verda, és persze ki tudja megtervezni a lehető legváltozatosabb útvonalakat versenyei számára. A folyamatosan változó, online világ miatt még hetek múltán is tud újat mutatni a The Crew!

Állapot
Használt
Stílus
Autó - Motor
Várható kiszállítás

12:00-ig leadott rendeléseket várhatóan 1 munkanapon belül kiszállítjuk!

2021.12.07
Ajánlott életkor
12+
Játékosok száma
1
Merevlemez szükséges
Igen
Nyelv
Angol
Xbox Live Előfizetés Szükséges
Igen
Állandó internet kapcsolat szükséges
Igen
3 900 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Leírás:
A Ubisoft is megmutatja, hogy mi kell egy jó autós játékhoz , a The Crew segítségével ráadásul olyan új lehetőségeket valósítottak meg, amelyeknek köszönhetően magabiztosan kijelenthető: új színt, új életet hoztak a műfajba !A The Crew Xbox 360 játékszoftver egyik legkomolyabb vonzereje, hogy olyan monumentális szabadságot ad a kezünkbe, ami páratlannak tekinthető a virtuális autóversenyek világában. Ennek köszönhetően arra megyünk és azt az utat választjuk, amerre csak szeretnénk és amelyik a legszimpatikusabb számunkra. Ráadásul mivel az óriási játéktér folyamatos interakciót is biztosít, bármerre is tévedünk, garantáltan belefuthatunk majd újabb kihívókba és versenyekbe, amelyek a sajátos multiplayer módnak köszönhetően akár többjátékos élményekkel is tudnak kecsegtetni számunkra.

A Ubisoft olyannyira nem aprózta el a The Crew Xbox 360 játékszoftver bejárható területének méreteit, hogy a térkép egyik végéből a másikba több mint másfél óráig tart majd eljutni , de unatkozni egy percig sem fogunk a nagy száguldozás során, hiszen a versenyek közben bejárhatjuk a teljes Egyesült Államokat! Ellátogathatunk például Miami napsütéses tengerpartjaira , de körözhetünk egyet a neonfényes Las Vegas-ban is, mindezt pedig valós időben, töltőképernyők vagy várakozás nélkül, akárcsak a valóságban. A The Crew további érdekessége, hogy az egyjátékos élmény olyannyira összefonódik a multiplayer móddal, hogy a rendkívül változatos versenyeken bármikor feltűnhetnek valódi játékosok , sőt mi több, barátainkat is bevonhatjuk a nagy száguldásba, amit leginkább a határtalanság jellemez majd.Ismerd meg te is a valaha készült legmonumentálisabb autós játék élményét és fedezd fel négy keréken a teljes Egyesült Államokat!
Válassz a több száz elképesztően kidolgozott sportautó közül, és élvezd azt az óriási szabadságot, amit a hatalmas játéktér biztosít számodra, méghozzá töltőképernyők nélkül!
Fedezd fel, hogy milyen az, amikor minden kanyar után kihívások várnak rád , és amikor az egy- és a többjátékos mód egy nagy egészet alkot, és bármikor belebotolhatsz egy új kihívóba, aki szeretné bizonyítani: sokkal gyorsabb nálad!