| info@xbox360.hu | VÁSÁROLJON 10.000.- Ft FELETT ÉS A VÉGÖSSZEGBŐL 3% KEDVEZMÉNYT ADUNK! |

  Csalódás mentesen szeretne vásárolni? Minden használt termékünk tesztelt! | Biztonságos fizetés, gyors szállítás!     

 | 4 Termék vásárlása esetén ingyen szállítás!

 | info@xbox360.hu | VÁSÁROLJON 10.000.- Ft FELETT ÉS A VÉGÖSSZEGBŐL 3% KEDVEZMÉNYT ADUNK! |

  Csalódás mentesen szeretne vásárolni? Minden használt termékünk tesztelt! | Biztonságos fizetés, gyors szállítás!     

 | 4 Termék vásárlása esetén ingyen szállítás!

THE CREW Xbox 360 / Használt
A The Crew Xbox 360 játékszoftver egyik legkomolyabb vonzereje, hogy olyan monumentális szabadságot ad a kezünkbe, ami páratlannak tekinthető a virtuális autóversenyek világában.
Állapot
Használt
Stílus
Autó - Motor
Várható kiszállítás

12:00-ig leadott rendeléseket várhatóan 1 munkanapon belül kiszállítjuk!

2023.01.31
Ajánlott életkor
12+
Játékosok száma
2 - 4
Merevlemez szükséges
Igen
Nyelv
Angol
Xbox Live Előfizetés Szükséges
Igen
Állandó internet kapcsolat szükséges
Igen
3 900 Ft
Nincs raktáron
Összehasonlítás
Kedvencekhez
A vásárlás után járó pontok (csak regisztrált vásárlók részére): 78 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Leírás:
A Ubisoft is megmutatja, hogy mi kell egy jó autós játékhoz , a The Crew segítségével ráadásul olyan új lehetőségeket valósítottak meg, amelyeknek köszönhetően magabiztosan kijelenthető: új színt, új életet hoztak a műfajba !A The Crew Xbox 360 játékszoftver egyik legkomolyabb vonzereje, hogy olyan monumentális szabadságot ad a kezünkbe, ami páratlannak tekinthető a virtuális autóversenyek világában. Ennek köszönhetően arra megyünk és azt az utat választjuk, amerre csak szeretnénk és amelyik a legszimpatikusabb számunkra. Ráadásul mivel az óriási játéktér folyamatos interakciót is biztosít, bármerre is tévedünk, garantáltan belefuthatunk majd újabb kihívókba és versenyekbe, amelyek a sajátos multiplayer módnak köszönhetően akár többjátékos élményekkel is tudnak kecsegtetni számunkra.

A Ubisoft olyannyira nem aprózta el a The Crew Xbox 360 játékszoftver bejárható területének méreteit, hogy a térkép egyik végéből a másikba több mint másfél óráig tart majd eljutni , de unatkozni egy percig sem fogunk a nagy száguldozás során, hiszen a versenyek közben bejárhatjuk a teljes Egyesült Államokat! Ellátogathatunk például Miami napsütéses tengerpartjaira , de körözhetünk egyet a neonfényes Las Vegas-ban is, mindezt pedig valós időben, töltőképernyők vagy várakozás nélkül, akárcsak a valóságban. A The Crew további érdekessége, hogy az egyjátékos élmény olyannyira összefonódik a multiplayer móddal, hogy a rendkívül változatos versenyeken bármikor feltűnhetnek valódi játékosok , sőt mi több, barátainkat is bevonhatjuk a nagy száguldásba, amit leginkább a határtalanság jellemez majd.Ismerd meg te is a valaha készült legmonumentálisabb autós játék élményét és fedezd fel négy keréken a teljes Egyesült Államokat!
Válassz a több száz elképesztően kidolgozott sportautó közül, és élvezd azt az óriási szabadságot, amit a hatalmas játéktér biztosít számodra, méghozzá töltőképernyők nélkül!
Fedezd fel, hogy milyen az, amikor minden kanyar után kihívások várnak rád , és amikor az egy- és a többjátékos mód egy nagy egészet alkot, és bármikor belebotolhatsz egy új kihívóba, aki szeretné bizonyítani: sokkal gyorsabb nálad!