| info@xbox360.hu | VÁSÁROLJON 10.000.- Ft FELETT ÉS A VÉGÖSSZEGBŐL 3% KEDVEZMÉNYT ADUNK! |

  Csalódás mentesen szeretne vásárolni? Minden használt termékünk tesztelt! | Biztonságos fizetés, gyors szállítás!     

 | 4 Termék vásárlása esetén ingyen szállítás!

 | info@xbox360.hu | VÁSÁROLJON 10.000.- Ft FELETT ÉS A VÉGÖSSZEGBŐL 3% KEDVEZMÉNYT ADUNK! |

  Csalódás mentesen szeretne vásárolni? Minden használt termékünk tesztelt! | Biztonságos fizetés, gyors szállítás!     

 | 4 Termék vásárlása esetén ingyen szállítás!

Monkey Island Special Edition Collection Xbox 360 / Használt

A csomagban megtalálható: The Secret of Monkey Island (Special Edition) és a Monkey Island 2: LeChuck's Revenge (Special Edition) játékok.


The Secret of Monkey Island (Special Edition):
A rajongók kérésére a The Secret of Monkey Island (Special Edition) visszatér, és újra bemutatja a nemzetközileg is elismert eredeti klasszikus játékot (amit 1990 - ben adtak ki) az eredeti és az új közönség számára. A fejlesztői csapat modern ruhába öltöztette a játékot, ami ráadásul teljes szinkront is kapott a mindenre kiterjedő súgó mellett. Az eredeti rajongók örülni fognak az új kézzel rajzolt verzió és az eredeti klasszikus verzió közötti átkapcsolás lehetőségének.

A csavaros történetben a naiv hősünk elindul kideríteni a Monkey Island legendás titkát. A kalózok kincséről szóló történetek Meleé szigetére csábítják a nagy reményekkel, és még nagyobb kíváncsisággal, de kevés pénzzel rendelkező főhőst. Ha elég ügyes lesz, akkor megszerezheti Meleé szigetének kalózainak bizalmát és a sors szelei elvezetik majd a legendás Monkey Islandre


Monkey Island 2: LeChuck's Revenge (Special Edition):
A wannabe kalóz, Guybrush Threepwood és a most már zombi LeChuck minden idők egyik legnagyobb kalandjában térnek vissza. A Monkey Island 2: LeChuck's Revenge (Special Edition) hűen átdolgozott klasszikus folytatása a Monkey Islandnek. A rendkívül sikeres Secret of Monkey Island címet minden irányban kibővíti, új, különleges tartalmat és eddig nem tapasztalt interakciót kínál Monkey Island világával.

Miután úgy tűnt, hogy Guybrushnak sikerült legyőznie a gonosz LeChuckot az első kalandjában, Guybrush szeme a legendás Big Whoop kincsre vetődött. Egy pillanat! LeChuck zombiként visszatért és bosszúra szomjazik. Guybrushnak minden szellemességére és humorára szüksége lesz, ha le akarja győzni az ellenségeit, és ha be akarja bizonyítani, hogy ő a Karib - tenger legnagyobb kalóza. A voodoo babák, az evezőversenyek és a szórakoztató parkok csak a egy része a kihívásoknak, amiket Guybrushnak teljesítenie kell. Régi ismerősökkel is találkozni fog, új ellenségekkel harcol és kihasználja a sármját, hogy legyőzze LeChuck haragját és bosszúszomját.

Állapot
Használt
Stílus
Gyerek - Kaland
Várható kiszállítás

12:00-ig leadott rendeléseket várhatóan 1 munkanapon belül kiszállítjuk!

2022.12.06
Ajánlott életkor
12+
Játékosok száma
1
Merevlemez szükséges
Nem
Nyelv
Angol
Xbox One Kompatibilis
Igen
Ritkaság
Igen
4 900 Ft
Nincs raktáron
Összehasonlítás
Kedvencekhez
A vásárlás után járó pontok (csak regisztrált vásárlók részére): 98 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről