| info@xbox360.hu | VÁSÁROLJON 10.000.- Ft FELETT ÉS A VÉGÖSSZEGBŐL 3% KEDVEZMÉNYT ADUNK! |

  Csalódás mentesen szeretne vásárolni? Minden használt termékünk tesztelt! | Biztonságos fizetés, gyors szállítás!     

 | 4 Termék vásárlása esetén ingyen szállítás!

 | info@xbox360.hu | VÁSÁROLJON 10.000.- Ft FELETT ÉS A VÉGÖSSZEGBŐL 3% KEDVEZMÉNYT ADUNK! |

  Csalódás mentesen szeretne vásárolni? Minden használt termékünk tesztelt! | Biztonságos fizetés, gyors szállítás!     

 | 4 Termék vásárlása esetén ingyen szállítás!

Madden NFL 25 Xbox 360 / Használt
Újra elérhető

A Madden NFL sportjáték-sorozata 25 éve, 1989-ben jelent meg az első, John Madden Football nevű rész. A jeles évforduló alkalmából az EA Sports úgy döntött, a Madden NFL 14-et rendhagyó módon átnevezi, egész egyszerűen a Madden NFL 25-re. a készítők elmondása szerint: Az idei játék a korlátokat fogja feszegetni a játékmenetbeli újításokkal és innovációkkal, amik egy nagyon erős alapot fektetnek le a nagy múltú franchise következő 25 évére és ehhez a véleményhez csatlakozott Cam Weber, az EA Sports amerikai futballért felelős menedzsere. A Madden NFL 25, ha címében el is tér, tartalmában nem fog a hagyományoktól: az NFL összes játékosát tartalmazza majd, összesen 32 csapatot!

Állapot
Használt
Stílus
Sport
Várható kiszállítás

12:00-ig leadott rendeléseket várhatóan 1 munkanapon belül kiszállítjuk!

2023.02.01
Ajánlott életkor
3+
Játékosok száma
1-4
Merevlemez szükséges
Nem
Nyelv
Angol - Német
2 900 Ft
Nincs raktáron
Összehasonlítás
Kedvencekhez
A vásárlás után járó pontok (csak regisztrált vásárlók részére): 58 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Leírás
Madden NFL 25 xbox 360:
A ciklikusság jegyeit mutató Electronic Arts sportjátékok mostanra jutottak el odáig, hogy már nem tudják hová kitolni a jelenlegi konzolgenerációs gépek adta lehetőségeket. Az alapjaitól újraírni az egészet üzletileg nem éri meg, a küszöbön lévő gépcsere miatt sokkal célszerűbb várni egy évet, és jövőre, az új platformokon újraalapozni azt, amit csak az amerikai foci digitalizált változatáról tudni lehet és érdemes.

Ennek megfelelően a Madden NFL 25 csupán minimális eltérést mutat a tavalyi epizódhoz képest. Természetesen most is benne van az NFL összes csapata (a létező legfrissebb játékoskerettel), és még mindig le lehet tudni az egész bajnokságot, nem csupán játékosként, de edzőként, menedzserként is, sőt, kisebb pihenő után ismételten elérhető a tulajdonosi opció is. Utóbbi mélysége ugyan meg sem közelíti a rivális sportágak hasonló szimulátorait, viszont szórakoztató feladatokat nyújt a szokásos teendők mellé. Tulajdonosként összeállítható a menedzsment, megváltoztathatók a jegy- és merchandise árak, megválaszolhatók a média kérdései, teljesen új stadion húzható fel, sőt, még a székhely is áttehető egy másik városba, így olyan elképzelhetetlen forgatókönyvek is megvalósíthatók, minthogy mondjuk a Greenbay Packers fityiszt mutat Wisconsinnak, és a továbbiakban Los Angelesben passzolgatják tovább a labdát. Sajnos az élet tulajként sem fenékig tejfel, érthetetlen módon olyan tevékenységeket is le kell tudni (tapasztalati pontok gyűjtése minijátékokkal), melyeket a valóságban egészen biztos, hogy nem kellene, így egyáltalán nem nevezhető élesnek a határ az egyes szerepkörök között.