| info@xbox360.hu | VÁSÁROLJON 10.000.- Ft FELETT ÉS A VÉGÖSSZEGBŐL 3% KEDVEZMÉNYT ADUNK! |

  Csalódás mentesen szeretne vásárolni? Minden használt termékünk tesztelt! | Biztonságos fizetés, gyors szállítás!     

 | 4 Termék vásárlása esetén ingyen szállítás!

 | info@xbox360.hu | VÁSÁROLJON 10.000.- Ft FELETT ÉS A VÉGÖSSZEGBŐL 3% KEDVEZMÉNYT ADUNK! |

  Csalódás mentesen szeretne vásárolni? Minden használt termékünk tesztelt! | Biztonságos fizetés, gyors szállítás!     

 | 4 Termék vásárlása esetén ingyen szállítás!

KINECT Fable The Journey Xbox 360 / Új

Fable Xbox 360:

The Journey története ötven évvel a harmadik Fable után játszódik. A történet főhőse egy Gabriel névre hallgató tehetséges fiatal, aki elszakadt karavánjával törzsétől - az útja során pedig megismerkedik egy Theresa névre hallgató hölggyel, aki a különös Corruption erői elől menekül. Néhány összeütközés után kiderül, hogy a Corruption valóban veszélyes, sötét ellenségeket rejt magában - a tét ekkor már jóval nagyobb, mint a szimpla életben maradás: egész Albion sorsa lesz a kezünkben!

A Fable: The Journey csak és kizárólag a Kinect segítségével irányítható akció-szerepjáték, ami belsőnézetes kamera-móddal rendelkezik, a modern FPS-ekhez hasonlóan. A játékosok a kezük használatával a varázslatok széles tárházából válogatva győzhetik majd le az ellenfeleket - a viszonylag egyszerűnek tűnő koncepció azonban az ügyességünkre alapozva folyamatosan egyre nehezebb és nehezebb lesz majd. A játékban irányítanunk kell majd a lovunkat, akinek viselkedésére, állapotára jobb lesz odafigyelni, ha szeretnénk a maximális sebességet tartani - és nekünk kell majd figyelni arra is, hogy az úton maradjunk. Harc közben különböző kézmodulatokkal idézzük elő a varázslatokat: a játék rendszere igen komplex mágia-keverő modult tartalmaz, amiben egy rakás potenciális támadás közül választhatjuk ki azt, ami az adott helyzetben a legjobban megfelel majd céljainknak.

A Fable : The Journey az eddig látott legkomplexebb Kinectes játékok egyike, így leginkább a Dance Central triójával érdemes egy lapon emlegetni - ha szereted a Fable szériát, akkor érdemes figyelni a játékra, függetlenül attól, hogy magát a Kinectet korábban kedvelted-e, vagy sem. A játék október tizenkettedikén jelenik majd meg - ha pedig szeretnél a legjobb formában felkészülni a Journey-re, akkor próbáld ki az Xbox Live Arcade-ra megjelent Fable Heroes-t, az ott elért eredményekkel ugyanis majd új dolgokat és bónusz szinteket nyithatsz meg a Journey hőse számára!

Állapot
Új
Stílus
Kinect
Várható kiszállítás

12:00-ig leadott rendeléseket várhatóan 1 munkanapon belül kiszállítjuk!

2023.02.10
Ajánlott életkor
12+
Játékosok száma
1
Merevlemez szükséges
Nem
Nyelv
Angol - Német
Xbox One Kompatibilis
Nem
7 900 Ft
Nincs raktáron
Összehasonlítás
Kedvencekhez
A vásárlás után járó pontok (csak regisztrált vásárlók részére): 158 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről