| info@xbox360.hu | VÁSÁROLJON 10.000.- Ft FELETT ÉS A VÉGÖSSZEGBŐL 3% KEDVEZMÉNYT ADUNK! |

  Csalódás mentesen szeretne vásárolni? Minden használt termékünk tesztelt! | Biztonságos fizetés, gyors szállítás!     

 | 4 Termék vásárlása esetén ingyen szállítás!

 | info@xbox360.hu | VÁSÁROLJON 10.000.- Ft FELETT ÉS A VÉGÖSSZEGBŐL 3% KEDVEZMÉNYT ADUNK! |

  Csalódás mentesen szeretne vásárolni? Minden használt termékünk tesztelt! | Biztonságos fizetés, gyors szállítás!     

 | 4 Termék vásárlása esetén ingyen szállítás!

GTA IV. & Episodes From Liberty City Xbox 360 / Használt

THE COMPLETE EDITION GTA IV & EPISODES FROM LIBERTY CITY XBOX 360:
A GTA IV mindent magába foglaló kiadása a Complete Edition: tartalmazza az alapjátékot, és a két kiegészítõt (The Lost and Damned; The Ballad of Gay Tony).
Az alapjáték során Nico Bellic megpróbáltatásainak lehetünk szemtanúi. Nico egyre nagyobb bűnökbe keveredik a megélhetés reményében, és egyre különösebb ismeretségekre tesz szert a történet elõrehaladtával. A szabadon bejárható Liberty Cityben szó szerint azt csinálsz és arra mész, amerre csak akarsz!

A The Lost and Damned kiegészítõben egy kõkemény motoros, név szerint Johnny Klebitz történetét követheted végig. A The Lost (Az Elveszettek) motoros banda tagjaként rengeteg komoly feladatod lesz, és közben megismerheted Liberty City még sötétebb arcát. Újdonságként megjelennek a bandaháborúk, amit vadiúj fegyverek (lefűrészelt csövű puskák, gránátvetõ) és járművek (elsõsorban motorok) tesznek még élvezetesebbé.

A lemezen található második kiegészítõ, a The Ballad of Gay Tony teljesen más hangulattal bír, mint a The Lost and Damned. A játékban Luis Fernando Lopez szerepét vehetjük át, aki egy feltörekvõ drogdíler és nem mellékesen Anthony Prince (más néven Gay Tony) személyes testõre. Anthony Liberty City két legnagyobb night clubjának tulajdonosa, és nem sokkal a játék kezdete után mi is kapunk egy saját klubot - talán már ebbõl is sejthetõ, hogy ezúttal sokkal nagyobb a hangsúly az éjszakai életen. . Új fegyverek, luxusjárművek és minijátékok jellemzik a kiegészítõt.

Állapot
Használt
Stílus
Akció - Kaland
Várható kiszállítás

12:00-ig leadott rendeléseket várhatóan 1 munkanapon belül kiszállítjuk!

2022.11.29
Ajánlott életkor
18+
Játékosok száma
1
Merevlemez szükséges
Nem
Nyelv
Angol
6 900 Ft
Nincs raktáron
Összehasonlítás
Kedvencekhez
A vásárlás után járó pontok (csak regisztrált vásárlók részére): 138 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Leírás:
Nico Bellic egy új, jobb élet reményében érkezik Amerikába unokatestvéréhez, Romanhoz. Megérkezésekor azonban azzal szembesül, hogy az egész "amerikai álom" Roman hazugsága volt - nincs luxusvilla, nincsenek vagány sportkocsik, csak a bűntől hemzsegő Liberty City...