| info@xbox360.hu | VÁSÁROLJON 10.000.- Ft FELETT ÉS A VÉGÖSSZEGBŐL 3% KEDVEZMÉNYT ADUNK! |

  Csalódás mentesen szeretne vásárolni? Minden használt termékünk tesztelt! | Biztonságos fizetés, gyors szállítás!     

 | 4 Termék vásárlása esetén ingyen szállítás!

 | info@xbox360.hu | VÁSÁROLJON 10.000.- Ft FELETT ÉS A VÉGÖSSZEGBŐL 3% KEDVEZMÉNYT ADUNK! |

  Csalódás mentesen szeretne vásárolni? Minden használt termékünk tesztelt! | Biztonságos fizetés, gyors szállítás!     

 | 4 Termék vásárlása esetén ingyen szállítás!

Fighting Edition Xbox 360 (Tekken Tag T 2, Tekken 6, Soul Calibur V) / Használt
Fighting Edition Xbox 360:
A Bandai Namco büszkén mutatja be a 3 leghíresebb verekedős játékot egy epikus csomagban, a Fighting Edition: Tekken 6 / Tekken Tag Tournament 2 / SoulCalibur V a nyugati piacra! A játékosok a valaha volt legerősebb harcosként küzdhetik fel magukat a csúcsra! A földbe döngölő akcióval teli játékokban még egyszer élvezheted ezeket a legendás játékokat, amelyek mindegyike kivételes harci élményt nyújt!

Tekken 6
Több mint 40 egyedi karakterrel büszkélkedhetsz a sorozatból, amelyek a világ legjobb harcművészeti stílusát képviselik, harcolj a csúcsra a sikeres Tekken-sorozat 7. részében! Merülj el a lenyűgöző HD grafikában gazdag, 60fps sebességgel hibátlanul futó dinamikus csatákban, valamint a dinamikus, rombolható környezetben, amely minden támadáskor összeroppan. Végezz ellenségeiddel büntető mozdulatsorokkal és halálos kombókkal, miközben online VS módban vagy kooperatív AI csatákban bizonyítod felsőbbrendűségedet a játékosok ellen!

Tekken Tag Tournament 2
Éld át még egyszer az eredeti tag team harcmodort, amivel minden kezdődött! A Tekken-sorozat legnagyobb karakterlistáját felvonultató TTT2 a játékosok álommeccseit valósítja meg, korlátlan lehetőségekkel! Válassz a sorozat több mint 50 harcosa közül, és csatlakozz a földbe döngölő 1 az 1, 2 a 2, 1 a 2 elleni csatákhoz, vagy akár páros játékban, amely akár 4 játékosnak is lehetővé teszi! A Tekken Tag Tournament 2 24 lenyűgöző pályával, sokféle offline és online játékmóddal, karakter testreszabási lehetőségekkel, új pályákkal és egyéb izgalmas játékmenetbeli újításokkal vár minden játékrajongót!

SoulCalibur V
A híres fegyveres verekedős sorozat 6. része Patroklos, Sophitia fiának történetét követi nyomon, miközben családja sorsa összefonódik a Soul kardokkal. Válassz a testreszabható karakterek hatalmas listájából, amelyek mindegyike saját, jellegzetes képességekkel rendelkezik, és kovácsolj csatákat izgalmas online és offline meccseken! Az Assassin's Creed vendégszereplőjével, Ezio Auditore-ral, aki mesteri orgyilkos képességeivel fűti fel a csatát, vegyél részt a dinamikus harcban, amelyet úgy hangoltak, hogy a játékosok lenyűgöző támadásokat és harcstílusokat hajthassanak végre!

Állapot
Használt
Stílus
Verekedős
Várható kiszállítás

12:00-ig leadott rendeléseket várhatóan 1 munkanapon belül kiszállítjuk!

2023.02.10
Ajánlott életkor
16+
Játékosok száma
1-2
Merevlemez szükséges
Nem
Nyelv
Angol - Német
Ritkaság
Igen
11 900 Ft
Nincs raktáron
Összehasonlítás
Kedvencekhez
A vásárlás után járó pontok (csak regisztrált vásárlók részére): 238 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről