| info@xbox360.hu | VÁSÁROLJON 10.000.- Ft FELETT ÉS A VÉGÖSSZEGBŐL 3% KEDVEZMÉNYT ADUNK! |

  Csalódás mentesen szeretne vásárolni? Minden használt termékünk tesztelt! | Biztonságos fizetés, gyors szállítás!     

 | 4 Termék vásárlása esetén ingyen szállítás!

 | info@xbox360.hu | VÁSÁROLJON 10.000.- Ft FELETT ÉS A VÉGÖSSZEGBŐL 3% KEDVEZMÉNYT ADUNK! |

  Csalódás mentesen szeretne vásárolni? Minden használt termékünk tesztelt! | Biztonságos fizetés, gyors szállítás!     

 | 4 Termék vásárlása esetén ingyen szállítás!

5 (1 vélemény)
F1 Formula 1 2012 Xbox 360 / Használt

F1 Forma1 2012 Xbox 360:
A szimulátor hitelességérõl mindent elmond az, hogy valódi F1-versenyzõk is tettek vele egy próbakört, és állításuk szerint komoly segítséget nyújtott még nekik is a pályák memorizálásában és a gyakorlásban. Egyszerűen minden apró részlet tökéletesen a helyén van, és az egész olyan, mintha egy élõ TV-közvetítést látnánk - csak épp mi dönthetünk a végkimenetelérõl!
Ismét több játékmód közül válogathatunk: ha nem akarunk különösebben belebonyolódni a játékba, próbálkozhatunk egy-két gyors verseny lejátszásával, ha azonban több idõt szeretnénk az F1 2012-re szánni, a jóval összetettebb karriermód lehet számunkra a tökéletes választás!

Állapot
Használt
Stílus
Autó - Motor
Várható kiszállítás

12:00-ig leadott rendeléseket várhatóan 1 munkanapon belül kiszállítjuk!

2023.03.28
Ajánlott életkor
3+
Játékosok száma
1-2
Nyelv
Angol
4 900 Ft
Nincs raktáron
Összehasonlítás
Kedvencekhez
A vásárlás után járó pontok (csak regisztrált vásárlók részére): 98 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Leírás
Kezdjük mindjárt az elején és nézzük meg, miben nyújt többet az F1 2011, mint az egyébként remekül szereplő tavalyi felvonás. A legnagyobb változás értelemszerűen a 2011-es mezőny összes hivatalos licence: kapunk új pályákat (Nürburgring és Buddh International Circuit), a boxok között összefutunk pár eddig még nem ismert arccal (Pastor Maldonado, csak hogy kiemeljünk egyet), illetve kijavítottak néhány, a 2010-es szezon óta átalakult pályaelemet és apróságot (vannak Pirreli abroncsok, hurrá). Ezek az összetevők viszont csak a kötelező sallangok, hisz egy magát F1 2011-nek nevező játéktól az a minimum elvárás, hogy reális képet fessen arról az évadról, amelyről elkeresztelték. Ezzel szerencsére a Codemastersnél is tisztában vannak, így a fejlesztők igyekeztek utolérni magukat pár korábban hiányolt játékelem pótlásával. Az első részben például érthetetlen volt, hogy miért hagyták ki a biztonsági kocsit; most végre találkozhatunk vele, csakúgy, mint a piros zászlóval. Hála nekik, az F1 2011 – elődjével ellentétben – egy taktikus játék lett, ahol ajánlott sokat gyakorolni, méghozzá úgy, hogy nem sajnáljuk az időt és végigjátsszuk a versenyhétvégéket.

Az F1 2010-ben ennek maximum akkor volt értelme, ha valaki elvakult rajongóként ült a program elé, most viszont már „mezei” játékosként is profitálhatunk belőle, ugyanis sok olyan információt gyűjthetünk be az adott pályákról és autókról, amit a játék egyébként nem listázna. Érezzük majd, miként kellene vezetnünk az egyes kanyarokban, valamint kikísérletezhetjük, hogy az eltérő időjárási viszonyok mennyiben befolyásolják a megszokott vezetési stílusunkat. Mi több, a játék idővel ráébreszt arra, hogy a „megszokott stílusunkat” úgy, ahogy van, el kell felejtenünk, és meg kell tanulnunk alkalmazkodni. Mindez azért komoly pozitívum, mert az autós játékokról egyre ritkábban írhat ilyet az ember, lévén a legtöbb aktuális cím inkább igyekszik megfelelni a casual vásárlóknak, minthogy igazi vezetési élményt produkáljon (jó példa erre a Dirt). A Codemasters viszont szembe ment a trendekkel, sőt, az F1 2011 az első perctől kezdve megköveteli a Forma 1 alapjainak (de inkább részleteinek) ismeretét. Előképzettség nélkül nem nagyon érdemes volán mögé ülni, hisz a játék egyből a mélyvízbe dob és csak nézünk, mint hal a szatyorban. Bár jómagam nagy F1 rajongó voltam hajdanán, az utóbbi években kissé alábbhagyott ez a szenvedélyem, úgyhogy nem ártott megnézni a legutóbbi két versenyt, hogy egyáltalán képben legyek az F1 aktuális állását illetően. Nagy segítség volt, minden hozzám hasonló „eltévelyedettnek” ajánlom ezt a terápiát.