| info@xbox360.hu | VÁSÁROLJON 10.000.- Ft FELETT ÉS A VÉGÖSSZEGBŐL 3% KEDVEZMÉNYT ADUNK! |

  Csalódás mentesen szeretne vásárolni? Minden használt termékünk tesztelt! | Biztonságos fizetés, gyors szállítás!     

 | 4 Termék vásárlása esetén ingyen szállítás!

 | info@xbox360.hu | VÁSÁROLJON 10.000.- Ft FELETT ÉS A VÉGÖSSZEGBŐL 3% KEDVEZMÉNYT ADUNK! |

  Csalódás mentesen szeretne vásárolni? Minden használt termékünk tesztelt! | Biztonságos fizetés, gyors szállítás!     

 | 4 Termék vásárlása esetén ingyen szállítás!

DISNEY EPIC MICKY 2 The Power Of Two Xbox 360 / Használt

DISNEY EPIC MICKY 2: THE POWER OF TWO XBOX 360: Nyelvoktató játék
Az őrült doktor rejtélyes körülmények között visszatér, hogy befejezze ördögi művét. De mert most már óvatosabban hajtja végre tervét, azért Mickey is segítségre szorul. Őt pedig egy másik klasszikus Disney figura, Oswald nyúl személyében meg is kapja.

A játék marad továbbra is egy aranyos, gyerekes, de ugyanakkor a klasszikus Disney univerzum elé görbe tükröt tartó alkotás. A játék dizájnjáért továbbra is Warren Spector felel, akinek többek között a Deus Ex sorozatot is köszönhetik a játékosok.

Állapot
Használt
Stílus
Gyerek - Kaland
Várható kiszállítás

12:00-ig leadott rendeléseket várhatóan 1 munkanapon belül kiszállítjuk!

2023.02.01
Ajánlott életkor
7+
Játékosok száma
1-2
Merevlemez szükséges
Nem
Nyelv
Német - Spanyol - Francia - Olasz
3 900 Ft
Nincs raktáron
Összehasonlítás
Kedvencekhez
A vásárlás után járó pontok (csak regisztrált vásárlók részére): 78 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Leírás:
Disney Epic Mickey 2: The Power of Twoban (Epic Mickey 2 Nyerő páros) a játékosoknak lehetőségük nyílik a világ leghíresebb egerének, Mickeynek bőrébe bújni. Emellett megismerhetik egy hihetetlen kaland során Oswald-ot is, a Szerencse Nyulat, Walt Disney első rajzfilm csillagát.
Ezt a páratlan élményt a videójáték ipar híres mesemondója: Warren Spector és a Disney Interactive Junction Point stúdiója hozza el Xbox 360 platformra.
Disney Epic Mickey 2: The Power of Two visszarepíti a játékosokat az előző részből már jól ismert Wasteland világába, egy olyan alternatív univerzumba, mely tele van az elmúlt 80 év elfelejtett Disney mesehőseivel és Disneyland attrakciójaival. . Most először Mickey és Oswald igazi szövetségesként egyesítik erejüket: Mickey a mágikus ecsettel képes irányítani a rajzokat és Oswald, aki varázs-távirányítójával képes befolyásolni az elektromosságot.
Az új többjátékos mód egy olyan dinamikus és egyedi játékmenettel rendelkezik, ahol a játékosok különböző rejtvényekkel és kihívásokkal birkóznak meg, hogy megismerjék ezt a hihetetlen mesevilágot. Mindezt úgy, hogy tetteik hatással vannak a történetre.
- A játék elérhető konzolon Xbox 360, és PC-n, ezzel biztosítva a játékosok számára a lebilincselő látványt, amely átszövi a teljes mesevilágot, emellett a játék támogatja a Playstation Move-ot is.
- A játékosok bármikor becsatlakozhatnak Oswald-ként Mickey mellé a többjátékos játékmenetbe, hogy együttes erővel teljesítsék a fantasztikus kalandot.
- Minden mesehős az eredeti hangján fog megszólalni (angolul), és most először lesz hallható Oswald hangja. A játékosok megismerhetik Walt Disney rég elfeledett mesehőseit és látványosságait, illetve átélhetik az előző részből ismert örökmozgó mesevilág által kínált varázslatos élményeket.
- Az új kétdimenziós területek a klasszikus Disney meséken alapszanak, melyek mindegyike újabb és újabb rejtvények és kihívások elé fogják állítani a játékosokat. Mindezt a kedvelt „ugrálós játékmenet során.
- E az első „Muzikális videójáték, ahol a mesehősök a történet bizonyos pontjain dalra fakadnak. A játék zenéje az eredeti Disney dallamokon alapul.
- A játékosok döntései és teljesítménye befolyással vannak a történet alakulására, így maguk is meseíróvá válnak.