| info@xbox360.hu | VÁSÁROLJON 10.000.- Ft FELETT ÉS A VÉGÖSSZEGBŐL 3% KEDVEZMÉNYT ADUNK! |

  Csalódás mentesen szeretne vásárolni? Minden használt termékünk tesztelt! | Biztonságos fizetés, gyors szállítás!     

 | 4 Termék vásárlása esetén ingyen szállítás!

 | info@xbox360.hu | VÁSÁROLJON 10.000.- Ft FELETT ÉS A VÉGÖSSZEGBŐL 3% KEDVEZMÉNYT ADUNK! |

  Csalódás mentesen szeretne vásárolni? Minden használt termékünk tesztelt! | Biztonságos fizetés, gyors szállítás!     

 | 4 Termék vásárlása esetén ingyen szállítás!

Burnout Paradise Xbox 360 / Használt

Burnout Paradise Xbox 360:
A karambolozás, ha játékról van szó, akkor művészet, képernyőn ráadásul nagyon jól néz ki, és nagyon izgalmas is. Ez a koncepció a Burnout Paradise mögött is, amely a híres sorozat legújabb darabja. A játékot ezúttal teljesen átszabták, hogy a lehető legjobb következő generációs élményt nyújtsa. A lineáris, egyszerű pályák helyett egy egész várost járhatsz be benne, ez Paradise City. Változatos és hatalmas város ez, amely tele van nagysebességű autópályákkal, kis utcákkal, levágásokkal, ugratókkal, és megannyi rejtett dologgal, amik csak a felfedezésre várnak. A forgalmat természetesen most is kerülgetni kell óriási sebességnél, így elkerülhetetlenek az óriási karambolok, amelyek minden eddiginél szebben mutatnak a HD megjelenítőkön.
A készítők szerint ez a játék egy teljes újrafeltalálása a sorozatnak. A nyitott városban a lámpás kereszteződéseknél megállva lehet indítani az egyes versenyeket és kihívásokat. Összesen 120 ilyen van a játékban, idő elleni versenyek, több autó elleni száguldás, és még sok más. A játékosok virtuális jogosítványt kapnak, amelyen különböző statisztikákat vezet a játék, például különböző rekord időket, a legnagyobb elért sebességet, vagy a leghatalmasabb karambolt. A korábbi részekben szerepet kapott "Crash" módot most Showtime-nak hívják, és a város bármely pontján, bármelyik pillanatban előhívható és indítható, valamint a szabályrendszere is más, mint eddig.
A fejlesztő Criterion Games-nél igyekeztek a lehető legszebb grafikát létrehozni. Ezt nagyon nehéz egy nagyméretű, teljesen interaktív város esetében, a játék mégis nagyon szép lett, és ugyanúgy 60 képkocka/másodperces képfrissítési értékkel mozog, mint elődei. Paradise City napsütötte utcáin pedig eddig soha nem látott rombolás okozható. A játékban eredeti előadók valódi zeneszámai szerepelnek, a címadó dal a Guns N' Roses Paradise City című száma.

Állapot
Használt
Stílus
Autó - Motor
Várható kiszállítás

12:00-ig leadott rendeléseket várhatóan 1 munkanapon belül kiszállítjuk!

2023.01.31
Ajánlott életkor
7+
Játékosok száma
1 - 8
Nyelv
Angol
3 900 Ft
Nincs raktáron
Összehasonlítás
Kedvencekhez
A vásárlás után járó pontok (csak regisztrált vásárlók részére): 78 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről